1. LETO OTOFIT-A

vadbeni center otofit

Vadbeni center Otofit praznuje 1. obletnico.

Luka Otoničar, dipl. kin., 16.10.2018

Leto je okoli, odkar je 16.10.2017 svoja vrata odprl Vadbeni center Otofit. V njem sem želel ljudem ponuditi moderno vadbo usmerjeno v izboljšanje gibalnih sposobnosti in počutja.

Ponudbo različnih vadb in testiranja je v prvem letu preizkusilo 90 strank. Večina od njih se je v fitnes pridno vračala, nekaj pa jih je s treningi bolj ali manj redno vztrajalo kar celo leto. Najbolj priljubljeni sta bili skupinska in prosta vadba, 12 strank je svojo fizično pripravljenost preizkusilo na kineziološkem testiranju, za 4 pa sem pripravil individualne treninge.

Med letom sta se fitnesu pridružila dva partnerja. 26.2.2018 smo se za prvo sodelovanje dogovorili z Gibalno Kliniko, nedolgo za tem pa še z Markom Ličnom. Skupaj smo se trudili v ljudeh vzbuditi zavedanje pomembnosti vadbe in zdravega načina življenja za povečanje produktivnosti, dobro počutje in splošno zdravje.

Ponosen sem tudi na sodelovanje s KK Cerknica. Letos sem se drugič in premierno kot Otofit od 29.8. do 2.9. udeležil košarkarskih priprav v Savudriji. Treningi za izboljšanje gibljivosti, moči, vzdržljivosti, ravnotežja in koordinacije so bili med mladimi košarkarji dobro sprejeti, predvsem pa so pomembni za njihov razvoj.

Spremljali ste me lahko tudi preko dveh socialnih kanalov. Na Facebook-u je Otofit stran v 1. letu všečkalo in spremljalo 212 ljudi. Z objavami na Instagram-u pa sem prepričal 88 sledilcev.

Kaj pa cilji za naslednje leto? Predvsem želim nadaljevati s ponudbo kakovostne vadbe. V fitnes pa nameravam vključiti tudi prehrano in ponudbo zaokrožiti z masažami. Za vsakega se bo nekaj našlo!

Na koncu lahko rečem, da je za mano uspešno leto. Za to gre zahvala vsem, ki ste bili in še boste del Otofit zgodbe. Hvala in ostanite fit, Otofit!