Individualna vadba


individualna vadba

Vadba z osebnim trenerjem je namenjena posameznikom, ki pri vadbi potrebujejo pomoč, želijo nasvete in napotke strokovnjaka ali hočejo enostavno prihraniti čas za pripravo kakovostnega in zanimivega treninga. Prednost takšne vadbe je individualna obravnava. Vaje so izbrane in prilagojene potrebam in ciljem posameznika, vadba pa poteka pod strokovnim nadzorom osebnega trenerja, ki redno spremlja napredek in po potrebi prilagaja oziroma spreminja program treninga. Urnik individualne vadbe je fleksibilen in se prilagaja posamezniku, osebni trener pa je z odgovori na vprašanja in navodili posamezniku preko elektronske pošte ali telefona razpoložljiv tudi zunaj dogovorjenih terminov vadb.

Pred začetkom programa individualne vadbe je potrebno opraviti kineziološko testiranje. Priporočamo vam, da po kineziološkem testiranju in analizi uvodni trening opravite z osebnim trenerjem, ki vam bo natančneje razložil izvlečke analize in predstavil program treninga z vajami prilagojenimi za vas.

Ceno individualne vadbe in kineziološkega testiranja lahko preverite v ceniku. Za vas pa smo pripravili tudi akcijski paket, ki po ugodni ceni vključuje kineziološko testiranje in uvodni trening z osebnim trenerjem.

Andrej

Že po prvem obisku Vadbenega centra Otofit se počutim 10 let mlajšega!