Kineziološko testiranje


kineziološko testiranje

Kineziološko testiranje sestavlja sklop gibalnih testov, ki temeljijo na gibljivosti, ravnotežju, stabilizaciji in koordinaciji pri osnovnih gibanjih in ki jih opravite pod nadzorom strokovnjaka. Testiranje traja 45 minut, rezultati pa nam omogočajo natančnejšo analizo vašega fizičnega stanja oziroma funkcionalnosti, s katero odkrivamo morebitne omejitve v vašem gibanju in področja pomanjkljivosti ali asimetrij, ki potrebujejo vašo pozornost. Na podlagi izvlečkov analize funkcionalnosti vam pripravimo program s prilagojenimi vajami in nasveti za korekcijo vaših gibalnih omejitev in odpravo pomanjkljivosti. Tako postavimo zdrave temelje za nadaljno vadbo, saj lahko v nasprotnem primeru zanemarjanje omejitev v gibanju pripelje do nevšečnosti tako v vadbenem procesu kot vsakdanjem življenju.

Potek in rezultate kineziološkeg testiranja, analizo z izvlečkom in prilagojen program vadbe z nasveti vam pošljemo po elektronski pošti, v tiskani obliki pa jih lahko dobite pri osebnem trenerju.

Poleg kineziološkega testiranja vam priporočamo tudi, da uvodni trening opravite z osebnim trenerjem, ki vam bo natančneje razložil izvlečke analize in predstavil program treninga z vajami prilagojenimi za vas.

Ceno kineziološkega testiranja in individualne vadbe lahko preverite v ceniku. Za vas pa smo pripravili tudi akcijski paket, ki po ugodni ceni vključuje kineziološko testiranje in uvodni trening z osebnim trenerjem.