Skupinska vadba


skupinska vadba

Vadba, ki jo vodi osebni trener, je pripravljena za skupino do 6 ljudi in traja 60 minut. Poteka v obliki krožnega treninga, kjer se posamezniki izmenjujejo na postajah z različnimi vajami. Trening temelji na vajah z lastno težo oziroma s pripomočki in vajah na trenažerjih, intenzivnost katerih se prilagaja posamezniku, zaradi česar je vadba primerna za vse. Skupinska vadba je namenjene izboljšanju splošnega počutja in zdravja ter splošne telesne pripravljenosti vključno z gibljivostjo, močjo, vzdržljivostjo, ravnotežjem in koordinacijo, hkrati pa poskrbi za izgubo odvečne maščobe in oblikovanje telesa. Prednost skupinske vadbe je gotovo tudi druženje, vaje pa predstavljajo tako fizični kot mentalni izziv.

Izkoristite lahko možnost oblikovanja svoje skupine, pri čemer morate na izbrane termine prijaviti 6 ljudi. Poleg vadbe s svojimi prijatelji ali sodelavci je prednost oblikovanja svoje skupine tudi vodena vadba prilagojena vašim željam in ciljem.

Na urniku poiščite razpoložljive termine skupinskih vadb. Na skupinske vadbe se lahko prijavite po telefonu ali preko elektronske pošte.

Ceno skupinske vadbe lahko preverite v ceniku.

Staša

Prijeten fitnes z odličnim trenerjem Lukom in veliko izbiro terminov. Majhne vadbene skupine in Luka se res posveti vsakemu posamezniku. Priporočam.

Sara Z.

Super, pa še zabavno hkrati!

Sara S.

Težko najdeš boljšo vodeno vadbo in trenerja!

Laura

Super fitnes in super trener!